Qui som?

Em dic Carles i aquesta és la meva història, com es va crear Neomascota i què et pot oferir a tu i la/es teva/es mascota/es:

Tot va començar l’any 2009, quan un jove de 18 anys amb inquietuds en ajudar als animals sense llar va fer-se voluntari en un refugi. Allà es va adonar que molts propietaris tenien dificultats per trobar a algú per cuidar a la seva mascota quan marxaven de vacances o no podien per qualsevol motiu.

Aleshores, va decidir llavors bolcar la seva passió i ajudar als propietaris que li demanaven, mentrestant s’anava formant en el sector dels animals de companyia.

L’any 2012 va néixer Neomascota, nom comercial que li va posar al negoci que emprenia legalment, on va poder començar a oferir els seus coneixements de nutrició i comportament animal, especialitzant-se en gossos i gats. Tota aquesta feina té un objectiu clar: millorar la qualitat de vida de les mascotes, tant de salut física com mental.

Agraeixo a tots els clients de Neomascota la seva fidelitat i fer que aquest projecte es faci realitat i que dia a dia arribi a més propietaris i les seves estimades mascotes.

Avui dia Neomascota ofereix 3 serveis:

Educació canina i felina

Venda d’alimentació i accessoris

Cangur de mascotes i passeig de gossos