Condicions d’ús

Termes i Condicions d’Ús

Carles Hidalgo Cerulla, amb NIF 47788341E, i domicili a Passatge Pintor Fortuny 2, CP 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona) i correu electrònic info@neomascota.cat (a partir d’ara Neomascota, nom comercial de la botiga online) estipula la següent Política de Privacitat: La present Política de Privacitat està formulada de conformitat al Codi Civil i de Comerç, Llei 7/1996, de 15 de gener, d’Ordenació del Comerç Minorista, Llei 7/1998, de 13 d’abril, de Condicions Generals de la Contractació i són les úniques condicions aplicables a l’ús d’aquest lloc web i substitueixen a qualsevol altra, excepte consentiment previ, exprés i per escrit de Neomascota.

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment del que s’estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Neomascota informa als seus clients que quantes dades personals ens siguin facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de Neomascota. Neomascota declara i garanteix que manté els nivells de seguretat per a la protecció de dades personals conforme disposa la legislació vigent, i que ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades pels usuaris. L’usuari accepta que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la tramitació de les comandes i enviar ofertes comercials en el futur sobre productes i serveis que puguin resultar d’interès als nostres clients. Neomascota garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D’aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els nostres clients no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers. Els clients de Neomascota podran en tot moment exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per escrit a la nostra adreça de correu electrònic info@neomascota.cat o comunicant-ho per escrit a: Neomascota- Passatge Pintor Fortuny 2, CP 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona), Espanya.

 

 Ús del lloc web

Aquests termes i condicions, juntament amb la teva confirmació de comanda, constitueixen el contracte entre tu i la nostra empresa. L’accés al portal neomascota.cat i a tot o part dels seus continguts i serveis atribueix la condició d’Usuari i suposa l’acceptació plena i sense reserves de les Condicions Generals d’Ús. Al navegar per la nostra web acceptes que: Solament faràs ús del lloc web per a realitzar consultes o comandes legalment vàlides. No realitzaràs comandes falses o fraudulentes. Si tenim motius raonables per a considerar que s’ha fet una comanda d’aquesta índole, estarem autoritzats a anul·lar-la i informar les autoritats pertinents. Ets major de 18 anys i que tens capacitat legal per a celebrar contractes vinculants.

Aplicació de cupons promocionals en neomascota.cat

Neomascota.cat proporciona als seus clients cupons de descompte per a utilitzar en les seves compres. Cada cupó té unes condicions concretes per al seu ús, que estan especificades en el marc legal de cadascuna de les promocions. Són campanyes amb una vigència concreta i amb un ús especificat en cada cas. És important tenir en compte que perquè el cupó s’apliqui correctament, el total dels productes de la comanda ha de sumar l’import mínim de la promoció sense tenir en compte les despeses d’enviament. Cada cupó és d’un sol ús, personal i intransferible, no acumulable i no és compatible amb altres promocions.

 

Enviaments

Enviament a domicili

A Neomascota rebràs els productes a partir de les 48h des de que reps la confirmació de compra. En cas de tenir dubtes sobre la teva comanda pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del telèfon 622 87 53 20 o per email a comandes@neomascota.cat

En el supòsit que el producte no estigués en estoc, o aquest estigués descatalogat, s’avisarà al client i se li oferirà un producte similar o es reemborsarà l’import abonat. Per causes alienes a Neomascota, alguns productes poden tardar alguns dies en ser entregats. Poden consultar l’estat de la seva comanda a comandes@neomascota.cat o al telèfon 622 87 53 20. Si la seva comanda no està disponible al complet, és a dir, un dels productes no el tenim estoc, ho enviarem posteriorment sense costos addicionals i s’informarà l’usuari.

 

Enviament Estàndard

Les compres superiors a 79€ tenen sempre enviament gratuït. En el cas que la teva comanda no superi els 79€, les despeses d’enviament són de 5,95€.

Transport dels productes

Fem els enviaments amb transport intern de Neomascota i a través de MRW.

 

Devolucions

Neomascota treballa perquè quedis satisfet amb la teva compra i per això, et facilita diversos mètodes per a efectuar la devolució en el cas que això no ocorri. Si et trobes en algun dels casos que es detallen a continuació, és necessari que li ho comuniquis a l’equip de Neomascota en un termini màxim de 14 dies naturals a partir del lliurament del producte. Per a això pots utilitzar qualsevol dels següent mitjans: Telefònicament al 622 87 53 20 en horari de 10.00 a 13.00 hores de dilluns a divendres; notificant-ho en la secció contacte d’aquesta web; escrivint a l’adreça de correu comandes@neomascota.cat

 

Desistiment

D’acord amb el que s’estableix en la legislació vigent, el client disposa del Dret de Desistiment, en virtut del qual podrà retornar el producte rebut si comprova que no s’ajusta a les seves expectatives. L’exercici d’aquest dret de desistiment haurà de realitzar-se en un termini màxim de 14 dies naturals a partir de la data de la seva recepció, la devolució de l’import de la compra s’efectuarà una vegada hagi estat comprovat l’estat de la mercaderia a través del mateix mitjà de pagament utilitzat pel client en el moment en el qual va realitzar la compra, en un màxim de 14 dies naturals des de la recepció fefaent de la sol·licitud de desistiments, sempre que sigui Neomascota qui gestioni la recollida de l’article. Per a exercir el dret de desistiment, haurà de notificar-nos a Neomascota al Passatge Pintor Fortuny 2, CP 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona), correu electrònic comandes@neomascota.cat, telèfon 622 87 53 20, la seva decisió de desistir de la compra efectuada, a través d’una declaració inequívoca, mitjançant carta remesa per correu postal o mitjançant correu electrònic.

 

Possibles casos de devolució:

Una vegada que has rebut la comanda:

El producte està defectuós o ha estat danyat durant el transport: Pots retornar el producte amb tots els seus accessoris, assumint Neomascota les despeses d’enviament que es generen pel lliurament del producte i per la devolució d’aquest. Neomascota procedirà a la reexpedició del producte de forma totalment gratuïta per a tu. En cas que rebis la teva comanda trencada o danyada pel transport, necessitarem que ens ho comuniquis com més aviat millor per qualsevol dels nostres mitjans d’atenció al client perquè puguem posar-nos en contacte amb l’empresa de transports responsable i saber què ha passat. Això no afectarà la teva sol·licitud de reemborsament o substitució. Si us plau, procura conservar sempre l’embalatge original del producte.

Devolució sense incidències: Neomascota t’ofereix la possibilitat de retornar la teva comanda sense cap compromís, sempre que es faci dins del termini de 14 dies naturals a partir del lliurament del producte, com estableix la legislació vigent i, trobant-se aquest en perfectes condicions. En aquest cas, hauràs de córrer amb les despeses d’enviament inherents a la devolució. Quan es tracti de productes d’alimentació aquests han de retornar-se sense obrir. No es podran acceptar devolucions de productes alimentaris que hagin estat oberts. Si us plau, procura conservar sempre l’embalatge original del producte. El canvi o devolució no queda condicionat a disposar o no de l’embalatge original, però el seu canvi o devolució sense l’embalatge original pot suposar una depreciació en el valor del producte respecte al preu abonat inicialment.

 

Has rebut la comanda i desitges cancel·lar-la o modificar-la:

Si la teva comanda ha sortit del nostre magatzem i, no havent-hi cap incidència pel nostre compte, no desitges la teva comanda, Neomascota podrà demanar-te depenent del cas que abonis les despeses d’enviament de la devolució.

Si la teva comanda no ha començat a processar-se, només hauràs d’informar-nos de la seva modificació o cancel·lació i no tindrà cap cost per a tu.

NOTA: Recorda no tirar mai l’embalatge dels productes fins a comprovar que es troben en perfecte estat. Abans d’obrir cap producte, et preguem que verifiquis que tots els productes coincideixen amb els que vas demanar (model, color, mesura,  etc…), fent una reclamació immediata, en cas que hi hagi alguna anomalia.  En cas d’anomalia en algun producte, et preguem que no el treguis del seu embalatge original. No obstant això, el canvi o devolució no queda condicionat a disposar o no de l’embalatge original, però el seu canvi o devolució sense l’embalatge original pot suposar una depreciació en el valor del producte respecte al preu abonat inicialment.

 

Dirigir totes les devolucions a la següent adreça:

Neomascota – Passatge Pintor Fortuny 2, CP 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona).

D’acord amb la legislació vigent, no podem acceptar la devolució de cap medicament, incloent tractaments contra puces i antiparasitaris. En cas que ens retornis un medicament, tot el que podem fer és desfer-nos d’ell, ja que no està autoritzada la seva revenda. Si el producte enviat és erroni, acceptem devolucions presentades dins dels 14 dies naturals a partir del lliurament de la comanda, com estipulen les condicions d’ús.

Si us plau, comprova la teva comanda quan la rebis i comunica’ns qualsevol error o mal.

 

Garanties

Tots els nostres productes estan garantits a nivell nacional enfront de defectes de fabricació durant dos anys a partir de la data de lliurament. La garantia no inclou els desperfectes produïts per un mal ús o desgast habitual. El consumidor i usuari haurà d’informar el venedor de la falta de conformitat en el termini de dos mesos des que va tenir coneixement d’ella. El client pot fer ús addicionalment de la garantia del fabricant. En cas de rebre un producte defectuós, Neomascota procedirà, segons correspongui a petició del client, a la reparació, substitució, rebaixa del preu o resolució del contracte, gestions que seran gratuïtes per al client, de conformitat amb la legalitat vigent aplicable en matèria de consum.

 

Ús del portal i el seu contingut

Queda prohibida la reproducció, distribució, transmissió, adaptació o modificació, per qualsevol forma, dels continguts del portal (textos, dissenys, gràfics, informacions, etc.) i altres elements d’aquest portal sense consentiment exprés de Neomascota.

Els nostres usuaris accepten que les imatges, dissenys, continguts, logos i marques protegits per la legislació aplicable en matèria de Propietat Intel·lectual, Patents i Marques als quals poguessin accedir a través de l’ús del portal, són propietat de Neomascota o de tercers. L’usuari es compromet a fer ús del portal respectant tals drets.

El portal neomascota.cat conté informació de diferents marques i productes per a la cura i l’alimentació d’animals de companyia. S’han fet els màxims esforços per a evitar qualsevol error en els continguts. Neomascota intenta mantenir sempre degudament actualitzat el portal neomascota.cat, mostrant la informació de la forma més clara, detallada i correcta possible. En cas que detectem algun error en el portal neomascota.cat procedirem a esmenar-lo el més aviat possible.

Neomascota no serà responsable de possibles danys o perjudicis de qualsevol índole, que poguessin derivar-se en perjudici dels usuaris per l’ús de navegadors o versions diferents dels navegadors per als quals ha estat dissenyat el Portal, ni dels quals es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a neomascota.cat; de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues en el seu Centre de Processaments de dades, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes.

 

Enllaços o links

Neomascota no serà responsable dels continguts, productes i serveis inclosos que poguessin visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links), directa o indirectament, a través d’aquest Portal. La presència de links en el Portal neomascota.cat, excepte manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests. Neomascota es reserva el dret de retirar de manera unilateral i en qualsevol moment els links que apareixen en el seu Portal.

Neomascota exclou tota responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d’informació entre usuaris. Així mateix, qualsevols manifestacions o opinions abocades i difoses en aquest Portal seran responsabilitat exclusiva dels qui les realitzen. Queda prohibida qualsevol tipus de transmissió de dades que els usuaris puguin realitzar a aquest o mitjançant aquest Portal o altres accessos controlats per neomascota.cat, que infringeixin els drets de propietat intel·lectual de tercers, així com totes aquelles el contingut de les quals sigui il·lícit, immoral, calumniós, amenaçador, difamatori, obscè, pornogràfic, o que de qualsevol manera pugui causar un mal o ofensa.

Neomascota es reserva el dret a impedir o prohibir l’accés a qualsevol usuari d’Internet que introdueixi en aquest Portal qualsevol contingut contrari a les normes legals o sigui immoral, reservant-se el dret d’exercir les mesures legals que estimi oportunes per a evitar aquest tipus de conductes. Està expressament prohibit l’establiment de deep-links, frames amb les pàgines del Portal de neomascota.cat sense la prèvia autorització expressa, així com qualsevols manifestacions falses, inexactes o incorrectes sobre les pàgines del Portal de neomascota.cat o els serveis i continguts d’aquest.

En cas que enviïs qualsevol material per a la seva inclusió en aquest Portal (incloent, sense limitacions, informació personal, coneixements i experiència, comentaris, idees, preguntes, tècniques, resums o similars), acceptes que:

Aquests materials no es consideraran confidencials. Ens concedeixes una llicència a nivell mundial, perpètua, no subjecta al pagament de drets de propietat intel·lectual i no exclusiva per a l’ús, revelació, còpia, modificació, adaptació, presentació pública i traducció de tots o part d’aquests materials per a qualsevol propòsit, sigui el que sigui, sense restriccions. Ens reservem el dret, amb la nostra absoluta discreció, d’eliminar o esborrar, sense previ avís, qualsevol material que enviïs per a la seva inclusió en aquest Portal. La informació veterinària continguda en aquest Portal no pretén ser un substitut del consell d’un veterinari informat. La informació sobre els productes esmentats en aquest Portal pot variar depenent del país. Els pacients i els professionals sanitaris han de fer ús dels recursos veterinaris locals i posar-se en contacte amb les autoritats sanitàries locals per a rebre informació apropiada per al seu país. Has de consultar amb un professional sanitari adequadament qualificat per a qualsevol problema o assumpte específic relacionat amb la informació continguda en aquest portal abans de dur a terme cap acció.

 

Ús de Cookies

Neomascota.cat pot utilitzar cookies quan un usuari navega pels llocs i pàgines del lloc web. Les cookies són petits arxius que el nostre ordinador envia al teu, però que no ens proporcionen informació ni sobre el teu nom, ni sobre qualsevol dada de caràcter personal. Les cookies que utilitzem no poden llegir dades del teu ordinador ni llegir les cookies que existeixin en el teu ordinador.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per a ser avisat en pantalla de la recepció de cookies i per a impedir la seva instal·lació en el seu disc dur. Si us plau, consulta les instruccions i manuals del teu navegador per a ampliar aquesta informació. Per a accedir a la informació del lloc web, no resulta necessari que l’usuari permeti la instal·lació de les cookies.

 

Registre de visites

Neomascota comunica a l’usuari que en accedir al servidor del lloc web es detecta l’adreça IP i el nom de domini utilitzats per l’usuari. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer log del servidor que permet el posterior processament de les dades amb la finalitat d’obtenir mesuraments estadístics que permetin conèixer el nombre d’impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, etc.

 

Llei aplicable

Les presents condicions estan redactades en català i els resulta d’aplicació la legislació espanyola aplicable vigent a cada moment.