Gastroforte caixa de 10 sobres de 2 partícules

Affinity

Suplement nutricional especial per a frenar la diarrea.

9.99

A partir de 49 euros el transport és gratuït

Presentació: Caixa de 10 bossetes, amb 2 particules cada bosseta.

Es recomana tenir sempre a casa 4-5 bossetes mínim per a quan el nostre gos tingui problemes diarreics, poder començar a administrar aquest suplement de manera immediata.

Els problemes gastrointestinals puntuals o habituals dels gossos solen ser molt incòmodes per als gossos. Els símptomes més comuns són la diarrea i els vòmits.

GASTROFORTE ajuda a frenar els trastorns gastrointestinals que cursin amb diarrea i desequilibris de la flora bacteriana, com a diarrees agudes, cròniques, bacterianes, virals i enteritis provocats per:

* Alimentació inadequada o ingesta d’aliments en mal estat

* Intoxicació per ingesta de restes de menjada

* Canvi sobtat en l’alimentació

* Virus o paràsits

* Fàrmacs o substàncies tòxiques

Gastroforte també està indicat per a cadells. És recomanable tenir sempre disponible aquest suplement a manera de farmaciola per a poder subministrar de manera immediata quan la nostra mascota present símptomes de trastorn gastrointestinal.

Aquest suplement és molt efectiu gràcies a que compta amb alta concentració de principis actius (per unitat, 980 mg de SMECTITE i 86 mg de PREBIÒTIC), que actuen de la següent manera:

* Control de femta:

Smectite és una argila ultrafina, amb alt poder d’absorció, la qual cosa afavoreix la retenció d’aigua en l’intestí ajudant a frenar els processos diarreics i a generar femta més compacte.

* Protecció intestinal:

Els Prebiòtics (FOS) actuen sobre l’intestí ajudant a modular la resposta immune local, a protegir els enteròcits i la mucosa, i a afavorir el desenvolupament d’una flora intestinal sana.

Característiques i Beneficis:

* Argila Ultrafina Smectite: alt poder d’absorció.

* Prebiòtics, Frutooligosacáridos (FOS): afavoreixen el desenvolupament d’una flora intestinal sana.

* Alt contingut en carns i textura tendra: gran sabor amb un 100% d’acceptació. Això facilita al propietari la correcta administració.

Contraindicacions:

hipersensibilitat o intolerància a algun dels seus ingredients o components actius.

Ingredients: Proteïna de pollastre hidrolitzada, smectite (19,6%), aigua, glicerina vegetal, propilenglicol, midó d’arròs, lecitina de soia, proteïna animal hidrolitzada, grassa animal, fructooligosacáridos (Fos, 1,72%). Amb antioxidants.

Període d’administració recomanat: de 3 a 5 dies.

Quantitat recomanada:

* Gossos de menys de 12 kg: 2 partícules diàries

* Gossos de més de 12 kgs: 4 partícules diàries

Categoria:
Marca