,

Netejador Auricular Epiotic 125 ml

Virbac

Netejador auricular d’òptima tolerància dissenyada per a la neteja de les oïdes de gossos, gats, cadells o gatets.

19.95

A partir de 49 euros el transport és gratuït

EpiOtic és el complement perfecte per al tractament de les otitis: un netejador auricular de solució micelar amb pH neutre d’òptima tolerància, per a la neteja de les oïdes de la teva mascota.

Els beneficis de EPIOTIC

EpiOtic incorpora la revolucionària SIS technology™, que estimula les defenses naturals de la pell: ajuda a combatre els microorganismes i prevenir les infeccions
El seu ús regular ajuda a prevenir les recaigudes en animals predisposats i a mantenir l’equilibri microbià natural.
La seva composició li converteix en un netejador molt eficaç, actuant com com a calmant de la picor i la irritació.
Redueix el dolor i la inflamació.
Elimina els detritus cel·lulars i l’excés de cerumen.
Ajuda a combatre els gèrmens i a acabar amb la mala olor.

Com aplicar EPIOTIC al nostre gos

Descaragolar el tap i llevar el precinte. Girar el tap blanc i aplicar en el conducte auditiu. Massatgejar la base de l’orella i retirar el producte sobrant del pavelló auricular amb un cotó.

Així mateix, hem de tenir en compte que no hem d’utilitzar bastonets de cotó, no es pot usar en cas de trencament de timpà, s’ha de mantenir fora de l’abast i la vista dels nens, i evitar el contacte amb els ulls.

L’otitis en gossos

Hem de tenir en compte que hi ha certes races amb predisposició a sofrir otitis, com poden ser els cocker spaniel, basset hound, beagle o west highland white terrier, entre molts altres. Així mateix també tenen influència els climes humits o els banys molt freqüents

Per a prevenir l’otitis hem de netejar sovint les oïdes de la nostra mascota, comprovar el seu estat especialment en èpoques humides, assecar molt bé si es banya en zones d’aigua i acudir regularment al veterinari per a les seves revisions periòdiques.

Categories: ,
Marca