Collar Seresto Gats

Seresto

Seresto® s’ha desenvolupat utilitzant una nova combinació de materials que possibiliten l’alliberament dels principis actius d’una forma controlada, a dosis molt petites, i ofereix al teu gat fins a 8 mesos de protecció contra puces i paparres.

32.99

A partir de 49 euros el transport és gratuït

Seresto® mata les puces del teu gat, i mata i repel les paparres i les larves del seu entorn

Seresto® és diferent dels collarets convencionals contra puces i paparres. Utilitza una nova combinació de materials que permet l’alliberament segur i controlat de dosis adequades i constants dels principis actius fins a 8 mesos. Això confereix una excel·lent protecció del teu gat, no sols perquè mata les puces i paparres, sinó també perquè repel·leix les paparres abans que li arribin a picar, la qual cosa ajuda a protegir a la teva mascota de les malalties que aquests paràsits poden transmetre.

Fins a 8 mesos de protecció continuada

Avui dia, la major part dels tractaments contra puces i paparres requereixen aplicacions mensuals, la qual cosa fa que a vegades ens costi recordar quan cal tornar a aplicar el tractament. Com a conseqüència, podem deixar al nostre gat desprotegit de les puces i paparres i, cosa que és més important, de les malalties que aquests paràsits poden transmetre.

Seresto® t’ofereix ara una solució senzilla a aquest problema, ja que protegeix al teu gat fins a 8 mesos amb una sola aplicació.

Categoria:
Marca