Educació canina i felina

Tots volem que la nostra mascota sigui un animal equilibrat, obedient i s’adapti a les necessitats familiars i de l’entorn.

T’ajudem en:

Educació canina

Socialització de cadells (fins als 3 mesos d’edat)

Ensenyarem al teu cadell que et faci cas a les ordres que li donis, li donarem eines per evitar futures pors, fòbies o agressivitats. A més, li ensenyarem a gestionar el fet de quedar-se sol a casa disminuint el risc que en un futur pateixi ansietat per separació.

Tira de la corretja

Ensenyarem al teu gos a no tirar de la corretja i a anar al teu costat, obeint les teves ordres quan vulguis que segui o es quedi quiet.

Agressivitat

Si la teva mascota no és gaire amigable amb altres gossos, persones o animals, li ensenyarem a tolerar-los per tal que siguin amics.

Obediència bàsica

El teu gos aprendrà ordres, per facilitar així la comunicació amo-gos. Les principals ordres són: seu, terra, quiet, costat, lloc, vine, deixa. Treballarem les ordres segons cada cas i les necessitats familiars i de l’entorn.

Pors i fòbies

Té por o pànic als sorolls? Cotxes, patinets, a les persones, a altres gossos o animals. Treballarem perquè sigui un animal sociable i no tingui pors, volem que sigui un animal feliç.

Destructivitat

Cada cop que arribes a casa no saps el què et trobaràs trencat? Aquí el teu gos aprendrà que quan s’avorreixi ha de jugar amb les seves joguines i no amb el mobiliari de la casa.

Especialistes en conducta felina

Fer les necessitats al seu sorral.
Rascar el seu rascador i no el mobiliari de la casa com el sofà.
Pors quan arriben desconeguts a casa o altres animals.
Agressivitat cap a altres animals que conviuen amb ell o persones.