Cangur d'animals, nutrició i educació canina | Educació canina i felina
Cangur d'animals, nutrició i educació canina. A Neomascota trobaràs tot allò que necessita la teva mascota.
animals, cangur, nutrició, educació, canina, felina, neomascota, mascota, gos, gossos, gat, gats, cadell, olesa, montserrat, abrera, castellví, rosanes, collbató, esparreguera, martorell, sant andreu de la barca, sant esteve sesrovires,, baix llobregat
15479
page-template-default,page,page-id-15479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-10.1.2.1492079920,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Educació canina i felina

Tots volem que la nostra mascota sigui un animal equilibrat, obedient i s’adapti a les necessitats familiars i de l’entorn.

T’ajudem en:

Educació canina

Socialització de cadells (fins als 3 mesos d’edat)

Ensenyarem al teu cadell que et faci cas a les ordres que li donis, li donarem eines per evitar futures pors, fòbies o agressivitats. A més, li ensenyarem a gestionar el fet de quedar-se sol a casa disminuint el risc que en un futur pateixi ansietat per separació.

Tira de la corretja

Ensenyarem al teu gos a no tirar de la corretja i a anar al teu costat, obeint les teves ordres quan vulguis que segui o es quedi quiet.

Agressivitat

Si la teva mascota no és gaire amigable amb altres gossos, persones o animals, li ensenyarem a tolerar-los per tal que siguin amics.

Obediència bàsica

El teu gos aprendrà ordres, per facilitar així la comunicació amo-gos. Les principals ordres són: seu, terra, quiet, costat, lloc, vine, deixa. Treballarem les ordres segons cada cas i les necessitats familiars i de l’entorn.

Pors i fòbies

Té por o pànic als sorolls? Cotxes, patinets, a les persones, a altres gossos o animals. Treballarem perquè sigui un animal sociable i no tingui pors, volem que sigui un animal feliç.

Destructivitat

Cada cop que arribes a casa no saps el què et trobaràs trencat? Aquí el teu gos aprendrà que quan s’avorreixi ha de jugar amb les seves joguines i no amb el mobiliari de la casa.

Especialistes en conducta felina

Fer les necessitats al seu sorral.
Rascar el seu rascador i no el mobiliari de la casa com el sofà.
Pors quan arriben desconeguts a casa o altres animals.
Agressivitat cap a altres animals que conviuen amb ell o persones.