Serveis vinculats a Neomascota

Educació canina i felina

Tots volem que la nostra mascota sigui un animal equilibrat, obedient i s’adapti a les necessitats familiars i de l’entorn.

Cangur d’animals de companyia

Ens oferim per cuidar de la teva mascota quan no puguis.

Qui ofereix aquests serveis?

Sóc Carles Hidalgo, el director i fundador de Neomascota i, aquesta és la meva història, com es va crear Neomascota i què et pot oferir a tu i la/es teva/es mascota/es a través dels seus serveis vinculats.

Tot va començar l’any 2009, quan tenia 18 anys i amb inquietuds en ajudar als animals sense llar, vaig fer-me voluntari en un refugi. Aquí em vaig adonar que molts propietaris tenien dificultats per trobar a algú per cuidar a la seva mascota quan marxaven de vacances o no podien per qualsevol motiu. Vaig decidir llavors bolcar la meva passió i ajudar als propietaris que m’ho demanaven, mentrestant m’anava formant en el sector dels animals de companyia. L’any 2012 va néixer Neomascota, nom comercial que li vaig posar al negoci que emprenia legalment, on vaig poder començar a oferir els meus coneixements de nutrició i comportament animal, especialitzant-me en gossos i gats. Tenia un objectiu: millorar la qualitat de vida de les nostres mascotes, tant de salut física com mental.

Avui dia ofereixo diversos serveis professionals de manera personalitzada:

  • servei de cangur de mascotes a domicili o guarderia, per aquells animals que requereixen una atenció més continuada, i passeig de gossos individual
  • servei d’educació canina i felina
  • assessorament en nutrició canina i felina.

Agraeixo a tots els clients de Neomascota la seva fidelitat i fer que aquest projecte es faci realitat i que dia a dia arribi a més propietaris i les seves estimades mascotes.

Contacte: Carles Hidalgo Cerulla
                   T.   617 611 221