-16%
, ,

Retorn Adult Pack 3×1’5Kg

Retorn

3 x 1,5 Kg

Caixa “Visca la Varietat!” amb tres sabors diferents, salmó, pollastre o xai, perquè li puguis canviar la dieta al teu pelut i no s’avorreixi de menjar sempre el mateix.

 

29.95 35.60

A partir de 49 euros el transport és gratuït

Els gossos, com les persones, gaudeixen menjant varietat.

És important que les mascotes tinguin una alimentació variada. Recomanem diversificar, no sols per una qüestió nutricional, sinó també per a estimular a la nostra mascota.

És aquest el motiu pel qual t’oferim aquesta caixa Viva la Varietat amb tres sabors diferents, salmó, pollastre o xai, perquè li puguis canviar la dieta al teu pelut i no s’avorreixi de menjar sempre el mateix.

Tots els nostres aliments són complets i equilibrats, per la qual cosa a la teva mascota no li faltarà cap nutrient essencial.

Com haig d’introduir-li els diferents menjars al meu gos?

Si el teu gos ja menja Retorn recomanem canviar-li d’un aliment a un altre amb una transició de 2-3 dies. Si, per contra, és la primera vegada que menja Retorn, hauràs de fer-li una transició més extensa, d’uns 7-10 dies.

Com fer la transició?

La transició consisteix a anar subministrant gradualment el nou aliment al teu gos. Has d’anar barrejant les croquetes noves amb les quals el teu gos ja consumia.

Quan alimentis a la teva mascota amb Retorn per primera vegada, recomanem que subministris gradualment l’aliment actual barrejat amb el nou aliment Retorn en un període de transició de 7-14 dies. D’aquesta forma, permetem que el sistema digestiu de l’animal vagi adaptant-se progressivament a Retorn.

Si el teu gos ja menja Retorn però només li estàs canviant el sabor, pots fer-li una transició més curta, de 2-3 dies.

Format

1,5 Kg x 3

Marca

Edat del gos

Adult

Mida de la raça

Raça gegant, Raça gran, Raça mitjana

Ingredient principal

Pollastre, Salmó, Xai