Cangur d'animals, nutrició i educació canina | Cangur d’animals de companyia
Cangur d'animals, nutrició i educació canina. A Neomascota trobaràs tot allò que necessita la teva mascota.
animals, cangur, nutrició, educació, canina, felina, neomascota, mascota, gos, gossos, gat, gats, cadell, olesa, montserrat, abrera, castellví, rosanes, collbató, esparreguera, martorell, sant andreu de la barca, sant esteve sesrovires,, baix llobregat
15471
page-template-default,page,page-id-15471,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-10.1.2.1492079920,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Cangur d’animals de companyia

Ens oferim per cuidar de la teva mascota quan no puguis.

Si marxes de vacances, tens compromisos o no pots per qualsevol motiu, compta amb nosaltres. Li donarem un tracte únic segons les seves necessitats.

Passeig_Individual

Passeig de gossos (individual)

Ens adaptem a l’horari de passeig en el qual està acostumat i en la seva activitat física, oferint així diferents rutes de passeig segons les seves necessitats ja sigui un passeig tranquil pel poble o més actiu per la muntanya o el riu.

Hanna i Cloe2

Servei de cangur a domicili

Sense necessitat que la seva mascota es mogui de casa, venim a cuidar-la, ja sigui donant els seus passeigs pertinents, donant-li menjar, mantenir el seu entorn higiènic, administració de medicació, jugar, companyia, etc.

Aquest servei és realitzat per personal qualificat, responsable, amb experiència i referències.

Fritz i Mic 1

Guarderia

El servei de guarderia va destinat a aquells animals que no poden quedar-se sols a casa seva moltes hores. Estan en un ambient familiar, controlats tot el dia, amb una atenció única.

La seva estança està a l’interior de la casa tant de dia com de nit.

Ens adaptem a les necessitats de la teva mascota